Ontdek het mooie resultaat van onze samenwerking met Sundae

Schitterend nieuws! WallHaus koos voor een samenwerking met Sundae. Het concept in een notendop? Ze koopt een huis en knapt dat helemaal op volgens de allernieuwste trends. En met succes! Natuurlijk heeft WallHaus de eer om de woning van magnifiek behangpapier te voorzien. Hou je klaar voor de onthulling van het tweede huis: Sundae 2.0. Spannend!

Sundae 2.0

Wie de gerenoveerde woning van Sundae verkent, haalt de kamers waarin ons behangpapier prijkt er meteen uit. Ons behangpapier creëert een sfeer van elegantie en persoonlijkheid. Elke behangen muur voelt als een kunstwerk met een magische aantrekkingskracht. Hoe ziet jouw droomkamer eruit? Laat je inspireren!

Master bedroom

Palm Leaves

 

Wanneer je de master bedroom betreedt, wordt je ondergedompeld in een evenwichtige combinatie van verschillende prints en texturen. Naast de gestructureerde muur in rustgevend groen en de ingemaakte kasten met hun subtiele textuur, vind je er ons tropische design Palm Leaves van WallHaus. Wie wakker wordt in dit bed, start zijn dag met deze mooie print. Palm Leaves is de geknipte kandidaat voor slaapkamers die in het teken staan van rust met een natuurlijke touch. De grote palmbladeren betoveren je kamer in een rustgevend natuurparadijs. Wil je toch liever wat meer kleur? Ga dan voor de groene variant!

Tienerkamer

Behang Elvis

 

In de tienerkamer valt meteen onze knaller retro behang Elvis op. Dit behang van WallHaus siert de linkermuur van de kamer. Het behang vormt een mooie combinatie met de zachte herfsttinten die in de kamer werden gebruikt. Het resultaat? Een oase van rust en warmte, met een unieke touch dankzij Elvis! En we nemen niet zomaar het woord ‘uniek’ in de mond, want Elvis is een ware topper als je voor een eigenzinnig behang wil gaan. Elke strook van dit behang is namelijk te behangen naar eigen wens. Wil je de volgorde van de stroken wisselen of de stroken ondersteboven hangen? Het kan allemaal! Zo is iedere muur een uniek exemplaar. Naast multi rood, is Elvis ook te verkrijgen in multi groen.

Roomblush: kwaliteitsvol behangpapier met een vleugje magie

Wist je dit al? Wallhaus heeft een zus genaamd Roomblush. Sundae is een initiatief van Eline, oprichtster van Roomblush en voormalig medewerker. De collectie van Roomblush werkt als een toverstaf. Elk stuk behangpapier is doordrenkt met een vleugje magie dat de verbeelding van je kind tot leven brengt. Roomblush behang betovert je ruimtes en je hart. Elke kamer in huis, speels of zakelijk, leeft op met unieke prints voor groot en klein: hip, speels, basic… Voor ieder wat wils! Ideaal om volop te spelen, dromen en groeien. Ook Sundae gebruikte dit assortiment om het project te realiseren! Het behang Animals in Frames betovert de kinderkamer van het huis.

Kinderkamer

Animals in Frames behang

 

Wandel je deze kamer binnen? Dan kijk je automatisch naar de verrassende print op de rechtermuur. Daar prijkt ons behang Animals in Frames in oker op de muur, een speels design te verkrijgen in wel 8 acht kleuren. Het behang vormt een harmonieus geheel met de leuke dierenaccenten die in de kamer verspreid staan. Door voor de okervariant te kiezen, is de kamer een frisse verschijning die baadt in het zonlicht. Een geslaagde keuze!

 

Wij zijn super tevreden met het resultaat van dit spannende project. We wensen de koper van dit prachtige huis veel geluk toe en geloven dat zij in deze parel een verzameling mooie herinneringen zullen opbouwen.


 

Dit zijn de 3 grote interieurtrends van 2023

Je interieur een upgrade geven? Laat je inspireren door de drie grootste woontrends van het moment. Interieurstyliste Evelyne van Vlerken van Jackie Woo schetst hoe je die interieurideeën verwerkt in je favoriete ruimtes.

 

Lees meer

5 trends gespot op de Design Week in Milaan

Tijdens Salone del Mobile in Milaan komt de interieur-, architectuur- en designwereld samen om de laatste nieuwe trends te ontdekken.

Wij somden 5 niet-te-missen (behang)trends voor jullie op:

Lees meer
close